Täällä ei leikitä. On Piemonten, Abruzzon, Umbrian ja Toscanan ihmisten ylpeys, todelliset ruoka-alan asiantuntijat. He ovat tehneet historiansa ja ylistäneet sen hyveitä ajan myötä. Suhteet ihmisten, kasteen, koirien ja kärsivällisyyden välillä: tutkimus. Casa Di Cecco on löytänyt ja valmistanut teille helmet, jotka ovat näiden asiantuntijoiden, ensin aarteiden etsijöiden ja sitten gastronomien, työtä. Koska toisaalta on tutkimuksen salaisuus, toisaalta Casa Di Cecco tarjoaa teille gastronomian yhteisöllisyyden.
Anjovisfaneille on selvää, että oliiviöljyyn säilötyt anjovisfileet tarjoavat loputtomasti nautintoa ja sopivat moniin resepteihin, joissa ne tuovat mukanaan voimakkaan kalaisen ja suolaisen maun. Oliiviöljyssä säilöttyjä anjoviksia käytetään lähes mausteena, antaen ainutlaatuisen ja herkullisen maun jokaiselle reseptille, johon ne sisältyvät.
Yhdistä oliiviöljyssä säilötty anjovis muihin makuihin
Ennen kuin puhumme resepteistä, tässä on lista ainesosista, jotka sopivat täydellisesti yhteen oliiviöljyssä marinoidun anjovisfileen kanssa. Jos sinulla on resepti, joka käyttää pääasiassa näitä ainesosia, voit varmasti lisätä anjovista ja onnistua joka kerta:
- Vihreä tai musta oliivi
- Tomaatti (tuore, murskattu, kirsikkatomaatti...)
- Kaprikset
- Grillatut paprikat
- Kesäkurpitsa
- Perunat
- Juustot mozzarella ja feta
- Keitetty kananmuna, majoneesi tai munakas
- Valkosipulinkynnet.